Tuin in Mill

Architect: Tijs Verkuijlen
Uitvoering: De Groot Hoveniers
Locatie: Mill
Toepassing: Tuin
Fotografie: Katrien van der Pas
Producten: Grootformaat tegel 200x100x10 Carbon, Grootformaat tegel 80x80x5 Carbon, Tegel 60x60x5 Carbon

Voor de aanleg van deze natuurlijke tuin met veel beplanting was een rustige tegel gewenst. De kleur en textuur zorgen ervoor dat de bestrating niet de overhand neemt. Ook is er veel met grove en natuurlijke materialen gewerkt om het geheel een robuuste uitstraling te geven. Zo zijn ook de randen van de tegels op het terras in het zicht verwerkt. Ook in de voortuin is een terras en vijver gemaakt met behulp van Schellevis® tegels.

Schellevis®  maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze website bezoekt. Om onze website optimaal te laten functioneren en om de voor jou relevante content te tonen maken we gebruik van cookies. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Meer informatie over cookies vind je in onze privacy & cookie policy.

Cookies accepteren Instellingen aanpassen